In deze managementsessie zoomen we in op de belangrijkste kansen en de uitdagingen van de standaard en behandelen we vragen m.b.t. de standaard en certificering. Aan het einde van de sessie weet u wat de standaard is en wat het niet is en kunt u de waarde ervan voor u en/of uw organisatie goed inschatten. Natuurlijk krijgt u ook uw eigen exemplaar van de standaard mee.

Training

1 Dagdeel
495,- excl. BTW
Locatie: volgt

Inhoud

U heeft over de goedkeuring van de AVG-certificeringsnorm BC 5701 gehoord of gelezen en vermoedt dat dit kansen biedt voor u en/of uw organisatie. Maar voordat u hierover adviseert of een besluit neemt wilt u wel goed weten wat het is en wat het niet is. Daartoe dient deze sessie. In deze interactieve sessies zoomen we in op de belangrijkste kansen en de uitdagingen van de standaard en behandelen we vragen m.b.t. de standaard en certificering.

De opleiding wordt verzorgd door Piims Academy.

Vrijdag 8 maart 2023
13:00 – 17:00 uur
Inloop en broodjes vanaf 12:00 uur

Locatie:
volgt

Opleidingsinhoud

In één dagdeel wordt u meegenomen in de belangrijkste kansen en uitdagingen van de AVG Certificeringsstandaard en -criteria BC 5701. Heeft u specifieke vragen? Ook daar is ruimte voor. Het doel is dat u aan het einde van de sessie de kansen die de standaard voor u en/of uw organisatie biedt goed kunt inschatten. Daarnaast weet u wat de volgende stappen zijn en hoe u daar invulling aan kunt geven.

Doelgroep

Deze sessies voor besluitvormers zijn passend voor:

Cursusinformatie

Groepsgrootte

Deze opleiding gaat door als zich minimaal 12 deelnemers hebben ingeschreven. Met 20 inschrijvingen is de groep vol.

Investering

€ 495,- (excl. btw) € 598,95 (incl. btw)

In de prijs is begrepen:

Voorkeur trainingsdatum(Vereist)
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)