Auditor Vacature

Wil jij auditor worden? Dan is dit je kans! Je krijgt bij ons alle handvaten om te kunnen groeien als zelfstandig auditor. Op dit moment zijn we op zoek naar diverse auditoren, hieronder vindt u alle Vacatures.

Over Brand Compliance

Brand Compliance is een jong en groeiend auditbureau, gevestigd in ’s-Hertogenbosch (NL) en Turnhout (B). Met een team van professionals werken wij er hard aan om klanten in o.a. zakelijke en financiële dienstverlening, automotive, overheid en zorg in Nederland en België aan ons te binden voor het ontwikkelen en/of toetsen van kwaliteitsnormen en keurmerken. Onze missie hierbij is de betrouwbaarheid van de getoetste organisaties zichtbaar te maken, zodat klanten, leveranciers of andere belanghebbenden met een gerust hart zaken kunnen doen met deze partijen.

Wij zoeken collega’s!

Heb je interesse in onze organisatie? Houd deze pagina dan in de gaten voor onze huidige vacatures. Open sollicitaties met het oog op andere functies stellen wij ook op prijs. Neem voor meer informatie contact op met Brand Compliance via info@brandcompliance.com.

Information Security Auditor

Ben jij de afgelopen jaren werkzaam geweest in de IT sector en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Heb je zin om verschillende bedrijven te bezoeken en daar audits uit te voeren? Solliciteer dan op deze Auditor vacature.

Lees verder

Compliance Auditor

In verband met de verdere groei van onze audit- en certificatieactiviteiten zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die graag auditor willen worden. We bieden jou alle handvaten en trainingen om zelfstandig Compliance audits uit te kunnen gaan voeren.

Lees verder

EHBO Auditor

Heb jij ervaring met EHBO en een geldig certificaat? Lijkt het je leuk om EHBO instructeurs van de grootste aanbieder van EHBO cursussen in Nederland te toetsen op de kwaliteit van de EHBO training?

Lees verder

Kmo-portefeuille Auditor

Wil jij auditor worden? Dit is je kans! Je krijgt bij ons alle handvaten om te kunnen groeien als zelfstandig auditor. Je komt bij allerlei soorten en groottes bedrijven. Geen week en geen opdrachtgever is hetzelfde.

Lees verder

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Stage lopen bij Brand Compliance betekent handen uit de mouwen en direct aan de slag. Je krijgt je eigen taken en verantwoordelijkheden en dus waardevolle werkervaring, maar natuurlijk ook de juiste begeleiding. Je komt te werken in een jong, maar professioneel team dat open staat voor goede ideeën.

Lees verder

De ervaring van collega Renée Gruijters

Lees verder

Brand Compliance B.V. verwerkt uw persoonsgegevens wanneer u solliciteert op één van onze vacatures. Wilt u weten waar we uw persoonsgegevens voor gebruiken? Lees hier ons Privacystatement.