Wij begrijpen dat een interne audit uitvoeren een vak apart is en steeds complexer wordt, zeker als het niet tot uw dagelijkse werkzaamheden behoort. Onze professionele auditoren helpen u graag met hun brede kennis op gebied van o.a. informatiebeveiliging, managementsystemen, privacy en zorg. Daarnaast kunnen we u ook verder helpen met het opzetten van een auditplan of auditprogramma. Onze auditoren zijn flexibel, persoonlijk en ondersteunen u graag met de juiste kennis om de audit samen met u uit te voeren.

Auditor inhuren

Wilt u een auditor inhuren om u te helpen met uw interne audit? Dan bent u bij Brand Compliance aan het juiste adres! Wij hebben auditoren gespecialiseerd in diverse vakgebieden. In verband met de  onafhankelijkheid is het van belang dat uw interne audit door een andere auditor/certificatie-instelling wordt uitgevoerd dan de certificeringsaudit. Heeft u hierover vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons via +31 (0) 73 220 2000. We bespreken graag uw wensen en gaan dan op zoek naar een passende auditor aan uw organisatie.

Interne audits zelf uitvoeren?

Nadat u onze auditor training heeft gevolgd bent u zeker in staat om zelf interne audits uit te voeren. Tijdens de training leert u in twee dagen alles over het opstellen van een auditplan en hoe u audits uitvoert volgens ISO. Daarnaast leert u hoe u resultaten vastlegt in een auditrapportage. De training is interactief en wordt gegeven door een ervaren auditor waaraan u ook de voor uw organisatie relevante vragen kunt stellen.