Kmo-portefeuille registratie

Subsidie voor uw kmo klanten op adviezen of opleidingen met de kmo-portefeuille registratie

Kmo-portefeuille registratie 2018-11-06T20:31:03+00:00

De Vlaamse overheid hecht veel waarde aan de versterking van kleine en middelgrote Vlaamse ondernemingen (KMO’s), als motor van de economie. Met dit doel heeft de overheid een subsidiemaatregel ingesteld, waarmee Vlaamse KMO’s met subsidie opleidingen kunnen volgen en/of professioneel advies kunnen inwinnen: de ‘kmo-portefeuille’. Voorwaarde voor het verkrijgen van deze subsidie is dat de opleiding of het advies bevorderend is voor het kernproces van de onderneming en dat het wordt verstrekt door een geregistreerd dienstverlener. Maar aan welke eisen dient u als opleider of adviseur te voldoen om geregistreerd dienstverlener te worden? En welke stappen moet u voor de kmo-portefeuille registratie ondernemen? Brand Compliance helpt u graag verder.

Voor wie is de kmo-portefeuille registratie geschikt?

Indien uw opleidingen of adviezen gericht zijn op verbetering van kernprocessen van Vlaamse KMO’s, dan komen deze voor subsidie via de kmo-portefeuille in aanmerking. Via de kmo-portefeuille verlaagt u de drempel voor KMO’s om gebruik te maken van uw diensten. Om het onderscheidende label “geregistreerd dienstverlener voor de kmo-portefeuille” te verkrijgen, moet u via een audit aantonen (klaar te zijn om) te (gaan) werken volgens de kwalitatieve normen die daarvoor zijn opgesteld door het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO). Deze audit dient uitgevoerd te worden door een onafhankelijk en door het VLAIO aangesteld auditbureau.

Hoe onderscheidt Brand Compliance zich als auditbureau?

Wij zijn door de Vlaamse overheid aangesteld en voeren graag voor u de audit uit die nodig is om een kmo-portefeuille registratie te behalen. Voordat u de keuze maakt om voor de eerste maal een registratie voor de kmo-portefeuille aan te vragen, of uw bestaande registratie te gaan verlengen, bieden wij u graag de mogelijkheid voor een vrijblijvende en kosteloze kennismaking. Tijdens deze kennismaking kunt u al uw vragen stellen met betrekking tot de audit en de kmo-portefeuille in het algemeen. Verder geven wij u een gedetailleerde toelichting op de te toetsen normen en de voor de audit benodigde voorbereidingen. Onze ervaring bij andere dienstverleners is dat deze kennismaking ervoor zorgt dat de auditdag zelf uiteindelijk soepel kan verlopen en dat de slagingskans wordt geoptimaliseerd. Pas na deze kennismaking maakt u een keuze of u de audit door ons wilt laten uitvoeren.

Stuur mij een offerte
Stuur mij een offerte

Contactformulier

Angela Hensels
Angela Hensels
Account Manager
Stacy Bakker
Stacy Bakker
Sales Executive