Bent u loopbaancoach en wilt u gebruik maken van loopbaancheques? Wil uw organisatie een opleiding laten erkennen voor het Vlaams opleidingsverlof? Begeleidt uw maatwerkbedrijf personen met een handicap? Wil uw organisatie diensten verrichten in het kader van arbeidsbemiddeling?

Dit zijn enkele van de 28 steunmaatregelen binnen het beleidsdomein Werk en Sociale Economie (WSE). Om van deze steunmaatregelen gebruik te kunnen maken, heeft uw organisatie een WSE-kwaliteitsregistratie nodig. Wat is een WSE-kwaliteitsregistratie? Hoe bekomt u zo’n WSE-kwaliteitsregistratie?

Graag delen wij het antwoord met u op de vragen via onze kosteloze infosessie ‘BC 9022’.

  • Inzicht in het nieuwe kwaliteits- en registratiemodel van WSE;
  • Inzicht in het BC 9022 Kwaliteitslabel, hét label voor WSE;
  • Inzicht in het verschil tussen het BC 9022 Kwaliteitslabel en de kmo-portefeuille.
1 uur
GRATIS
6-8 deelnemers
  • Inzicht in de hoofdstukken van het BC 9022 kwaliteitslabel
  • Inzicht hoe je BC 9022 implementeren in de praktijk brengt

Voor wie?
Deze sessie is bedoeld voor organisaties die interesse hebben in het BC 9022 Kwaliteitslabel, of voor organisaties die twijfelen tussen geregistreerd dienstverlener te worden voor de kmo-portefeuille en het behalen van het BC 9022 Kwaliteitslabel.

Na afloop?
Weet u wat het BC 9022 Kwaliteitslabel is en wat u moet doen om dit kwaliteitslabel te behalen en kunt u een beslissing nemen omtrent de keuze tussen het BC 9022 Kwaliteitslabel en kmo-portefeuille.

Wat kan u verwachten?
Een sessie waarin wordt uitgelegd wat het BC 9022 Kwaliteitslabel inhoudt, aan welke voorwaarden u moet voldoen om een WSE-kwaliteitsregistratie aan te vragen en advisering omtrent de keuze voor een kmo-portefeuille registratie of het BC 9022 Kwaliteitslabel.

Wilt u het BC 9022 Kwaliteitslabel voor WSE behalen? Wilt u de audit succesvol doorlopen?

Bereidt u dan zo goed mogelijk voor aan de hand van de BC 9022 norm. Deze norm is te koop voor 35 EUR excl. BTW en bevat alle informatie om de audit zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.