Vergroot de tijd met uw cliënten. Verminder uw registratie. Vereenvoudig uw certificering. Hoe maakt u de kwaliteit en mate van betrouwbaarheid in de zorg zichtbaar? Ontdek de kansen van de HKZ-norm Zorg & Welzijn en HKZ-norm Kleine Organisaties voor uw organisatie. Brand Compliance helpt u daarbij met de gratis infosessie HKZ.

30 minuten
GRATIS
Individueel
  • Ontdek de kansen van de HKZ-norm Zorg & Welzijn of Kleine Organisaties
  • Inzicht in de grondbeginselen van de HKZ-norm Zorg & Welzijn of Kleine Organisaties
  • Inzicht in de impact van implementatie of een overstap naar deze norm

Voor wie?
De sessie is bedoeld voor kwaliteits- en operationele managers in de zorg. Maar ook voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor kwaliteit in de zorg. Bijvoorbeeld voor de implementatie en het onderhoud van het kwaliteitsmanagement systeem binnen de zorg. Voor iedereen binnen de zorgsector die op zoek is naar een vrij eenvoudige certificering waarbij de cliënt centraal staat. Waarbij er zo min mogelijk administratieve rompslomp is en bovendien geen certificering per specialisatie nodig is. En waarbij daarnaast één certificering volstaat.

Na afloop?

  • Heeft u inzicht in de HKZ-norm Zorg & Welzijn of HKZ-norm Kleine Organisaties
  • Heeft u inzicht in de actuele thema’s binnen de nieuwe HKZ-norm
  • Weet u welke kansen de HKZ-norm biedt voor uw organisatie
  • Heeft u inzicht in de mogelijkheden tot het leren buiten uw organisatie

Staat er voor u geen geschikte datum tussen?
Stuur ons een bericht dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.

Brand Compliance B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten. Of omdat u deze zelf aan ons verstrekt, bijvoorbeeld door het invullen van bovenstaand formulier. Wilt u weten waar we uw persoonsgegevens voor gebruiken? Lees hier onze Privacy verklaring(en).