HKZ certificaat Intravant

Brand Compliance reikt het eerste HKZ Certificaat in Nederland uit.

De nieuwe HKZ-norm Zorg & Welzijn werd onlangs per 28 mei 2018 gepubliceerd en vandaag mocht Brand Compliance het eerste certificaat in Nederland uitreiken aan Intravant.

Intravant is een zorginstelling die dagbesteding, ambulante (woon)begeleiding, (job)coaching, arbeidstoeleiding, scholing, en therapie biedt. Afgelopen maanden hebben zij hard gewerkt om de betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit van hun zorg aantoonbaar in orde te maken. Het resultaat is dat Intravant als allereerste zorginstelling in Nederland is gecertificeerd volgens de nieuwe HKZ-norm Zorg & Welzijn!

Brand Compliance gaf Intravant inzicht in kwaliteitsmanagement systemen en in de nieuwe HKZ-norm. Hiermee werd het voor hen mogelijk om een goede afweging te maken of de implementatie van deze norm haalbaar was en welke voordelen het opleverde. Doordat dat norm pragmatisch en toepasbaar is, was het voor Intravant mogelijk om de norm afgelopen maanden in eigen beheer te implementeren.

Brand Compliance voerde eind mei de laatste audit uit en met succes. De eerste nieuwe HKZ-norm certificering in Nederland werd vandaag voor Intravant en Brand Compliance een feit!

Meer weten over de nieuwe HKZ-norm Zorg & Welzijn? Bekijk onze gratis sessie ‘de voordelen van de HKZ-norm’.