Als BC Academy kunnen we aankondigen dat wij als eerste in België gaan starten met het aanbieden van Cyberfundamentals trainingen. Vanuit BC Academy willen wij intensief bijdragen aan de cyberveiligheid van bedrijven. Met dit initiatief reiken we bedrijven de nodige handvaten om essentiële stappen te zetten in het vergroten van het bewustzijn en begrip van cybersecurity, wat essentieel is in onze digitale wereld.

cyberfundamentals

Wilt u uw kennis en vaardigheden op het gebied van cybersecurity vergroten en uw organisatie beter beschermen tegen cyberbedreigingen en -aanvallen?

Het Centre for Cybersecurity Belgium heeft een framework met richtlijnen ontwikkeld om de cyberveiligheid zowel binnen de overheid als in de privésector te garanderen en voortdurend te verbeteren. Het Cyberfundamentals framework richt zich op verschillende aspecten van cybersecurity, waaronder risicobeheer, netwerkbeveiliging, identiteits- en toegangsbeheer, incident response en beveiliging van toepassingen en gegevens. Door deze aspecten te begrijpen en te implementeren, kunnen organisaties een solide basis voor hun cybersecuritystrategieën ontwikkelen en hun systemen en gegevens beter beschermen tegen cyberdreigingen en -aanvallen. Bovendien kunnen bedrijven die het Cyberfundamentals framework correct hebben geïmplementeerd aantoonbaar voldoen aan de aankomende NIS 2.0 regelgeving.

Om organisaties te helpen bij de implementatie van het framework biedt BC Academy drie soorten trainingen aan.

Onze Cyberfundamentals trainingen

Wij geven diverse trainingen om de kennis rond het Cyberfundamentals framework en cybersecurity te vergroten.

  1. INTROtraining Cyberfundamentals: Deze training biedt een introductie tot het Cyberfundamentals framework, de belangrijkste principes en essentiële begrippen van cybersecurity.
  2. Implementatie WIZARD training Cyberfundamentals: Tijdens deze training leert u hoe u het framework als een Wizard kunt toepassen op uw organisatie en hoe u de juiste technologieën en procedures kunt opvolgen om uw bedrijf te beschermen tegen cyberbedreigingen. Bovendien leert u ook uw eigen organisatie door te lichten en te beoordelen.
  3. Implementatie GURU training Cyberfundamentals / ISO 27001 (volgt binnenkort): Deze training is gericht op het begrijpen en implementeren van Cyberfundamentals en ISO 27001 met als doel organisaties te beschermen tegen cyberbedreigingen. Deze training behandelt onderwerpen als risicobeheer, netwerkbeveiliging, identiteits- en toegang beheer, incident response van beveiliging van toepassingen van gegevens in overeenstemming met de ISO 27001-norm.

Met een training bent u goed voorbereid om de uitdagingen van cybersecurity aan te gaan en de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Wacht niet langer en meld u vandaag nog aan!

11 april 2023