Zorg & ICT stand 2018

Brand Compliance is themasponsor op de Zorg & ICT beurs

Standhouder en sponsor:
Dit jaar staat Brand Compliance niet alleen met een stand (B083) op de Zorg & ICT beurs maar zijn ook hoofdsponsor voor het thema Veiligheid en Privacy. Dit actuele thema raakt alle organisaties in de zorg en ICT sector. Niemand wil dat er privacygevoelige data op straat komt te liggen.

“Zorg & ICT is hét startpunt voor digitaal gedreven zorg. Het event Zorg & ICT is daarbij het jaarlijkse hoogtepunt voor actuele informatie, zichtbare innovatie, inspiratie en is de uitgelezen gelegenheid om kennis uit te wisselen en te netwerken met vakgenoten. Een bezoek aan de beurs is interessant voor directie en management, zorgprofessionals en ICT´ers die werkzaam zijn bij een zorginstelling.”

Spreker:
Christian Oudenbroek zal tijdens de Zorg & ICT beurs keynote sessies houden over de BC 5701:2018. De certificatiestandaard gebaseerd op de AVG/GDPR. De sessie zal gaan over de mogelijkheden en de relatie tot NEN 7510. Wees welkom van 17 tot en met 19 april in de Jaarbeurs te Utrecht! Klik hier voor meer informatie.

Meld u via deze link gratis aan voor de Zorg & ICT beurs.