De norm voor HKZ Kleine Organisaties uit 2010 is herzien en inmiddels gepubliceerd. De norm voldoet door de herziening aan de laatste inzichten op het gebied van kwaliteitsdenken. Om u zo goed mogelijk te informeren organiseert HKZ twee informatiebijeenkomsten waarbij de één zich richt op gecertifieerde organisaties en de andere op nog niet gecertificeerde organisaties. 

Gecertificeerde organisaties

Tijdens deze bijeenkomst geven HKZ en een certificatie-instelling informatie over onder andere de achtergrond van de herziening, de verschillen tussen de huidige versie van de norm en de nieuwe versie, maar ook de overgangsregeling en wat een organisatie moet doen om over te stappen. Uiteraard is er ook ruimte voor interactie en het stellen van vragen. Deze bijeenkomsten vinden online plaats op en de aanmeldingen gaan rechtstreeks via HKZ.

Aanmelden voor de bijeenkomst 

Niet gecertificeerde organisaties

Voor organisaties die nog geen certificaat behaald hebben organiseert HKZ ook een informatiebijeenkomst. In deze bijeenkomst ligt de focus op de uitleg over de inhoud van de norm, maar ook de praktische kant van implementatie tot certificatie komt aan bod. Naast de toelichting is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Deze bijeenkomsten vinden online plaats op en de aanmeldingen gaan rechtstreeks via HKZ.

Aanmelden voor de bijeenkomst

Lees hier het nieuwsbericht van HKZ.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, neem dan contact op met HKZ via de e-mail info@hkz.nk of per telefoon 015 – 2 690 318.