Zorg checklist

Sessie “voordelen van de nieuwe HKZ norm Zorg en Welzijn”

Vergroot de tijd met uw cliënten. Verminder uw registratie. Vereenvoudig uw certificering.
Bekijk de kansen van de nieuwe HKZ Zorg en Welzijn voor uw organisatie! Meld u gratis aan.

AANMELDEN

Minder administratieve last en één norm voor alle branches
Loopt u als zorginstelling aan tegen de vele procedures en een tijdrovende registratie rondom uw huidige certificeringen. Ruilt u uw papierwinkel liever in voor meer tijd voor uw cliënten? Mist u bij uw huidige certificering soms de essentie en zou u graag overstappen naar een minder ingewikkelde certificering? Zou u graag één certificering willen in plaats van een certificering per discipline? Certificering volgens de nieuwe HKZ Zorg en Welzijn norm is dan misschien de oplossing!

Benieuwd naar de mogelijkheden? De sessie “HKZ Zorg en Welzijn door Brand Compliance is de uitgelezen kans om de mogelijkheden te ontdekken voor uw organisatie ten aanzien van deze nieuwe HKZ norm. Christian Oudenbroek legt u alles uit over deze nieuwe norm zodat u kan bepalen of deze relevant is voor u als zorginstelling. Deelname is gratis.

Cliënt centraal en actief handelen
Een van de voordelen binnen de nieuwe norm voor Zorg en Welzijn is dat de cliënt centraal staat. Hoe ondersteunt u de eigen regie van de cliënt? Hoe levert u maatwerk met als eis de continuïteit van de zorg, afspraken over doorstroom en over dossiervorming. Efficiency speelt ook een belangrijke rol. Zo ligt de nadruk minder op de procedures en protocollen, maar helpt deze norm vooral bij het leren en verbeteren. Tijdens de sessie zal er uitgebreid op alle voordelen van de nieuwe HKZ Zorg en Welzijn norm worden ingegaan.

Leren buiten de eigen organisatie
Voor u als zorginstelling biedt Brand Compliance de mogelijkheid om tijdens het certificeringstraject binnen te kijken bij een andere zorginstelling. Dit wordt door volledig gefaciliteerd en zo ontstaat er voor u een extra mogelijkheid tot het leren en verbeteren in de praktijk. Ook zullen hierdoor de certificeringskosten aanzienlijk aantrekkelijker worden. Tijdens de sessie licht Christian graag toe hoe dit precies werkt en wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

Voor wie?
Herkent u zich in een van de onderstaande organisaties? Dan is deze sessie interessant voor u.

  1. Organisaties binnen de zorgsector die verschillende disciplines van zorg- en dienstverlening aanbieden en die voor iedere specialisatie gecertificeerd zijn. Voor deze organisaties is het interessant om wellicht over te stappen naar de nieuwe norm met als gevolg maar één certificering.
  2. Organisaties binnen de zorgsector die verschillende soorten van zorg- en dienstverlening aanbieden en nog niet gecertificeerd zijn doordat certificering voor iedere specialisatie nodig was. Voor deze organisatie is het nu wellicht wel interessant om te certificeren met één certificering.
  3. Organisaties binnen de zorgsector met één soort van zorg- en dienstverlening die de huidige specifieke certificering te ingewikkeld vinden en die graag van de voordelen van de nieuwe norm gebruik maken.

Programma

Inloop en ontvangst met koffie
Introductie nieuwe HKZ Zorg & Welzijn norm
Voordelen nieuwe HKZ Zorg & Welzijn norm en relevantie voor uw organisatie
Leren buiten de organisatie
Mogelijkheid tot het stellen van vragen

AANMELDEN

Deelname is gratis en het aantal plaatsen is beperkt.

Direct meer weten over deze nieuwe HKZ certificering? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Over Christian Oudenbroek – Directeur Brand Compliance

Christian Oudenbroek heeft niet alleen kennis van normen, normcriteria, kwaliteitsmanagementsystemen en beoordelingskaders maar ook ervaring als auditor, inspecteur en sparringpartner. Hij kan iedereen op elk gewenst niveau helpen en van advies voorzien. Zijn verhalende manier van vertellen maakt dat de vaak complexe normen op een concrete manier worden uitgelegd en meteen toepasbaar worden.