Wilt u als leasemaatschappij graag dat uw klant veilig en zorgeloos kan leasen? Met het Keurmerk Private Lease zorgt u ervoor dat u aan alle nodige voorwaarden voldoet. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Het keurmerk biedt consumenten zekerheid en geeft u als leasemaatschappij een betrouwbare uitstraling. Zo biedt u Private Lease aan met duidelijke spelregels.

De belangstelling voor Private Lease groeit

Kennismaken

Omdat privé lease een relatief nieuw fenomeen is, moeten veel consumenten er nog wel aan wennen. Het Keurmerk beschermt consumenten en geeft zo het nodige vertrouwen. De vraag stijgt en het aantal aanbieders groeit mee. Het Keurmerk Private Lease hoort bij Stichting Keurmerk Private Lease. De Stichting wil helderheid en transparantie creëren. Dit wordt gerealiseerd door te werken met uniforme en onafhankelijke voorwaarden. Deze worden goedgekeurd door de Consumentenbond en een onafhankelijke geschillencommissie. Het keurmerk biedt u vele voordelen; u mag het keurmerklogo gebruiken, u laat zien dat u werkt met een betrouwbaar product, u toont aan dat u aan de strenge eisen voldoet en u heeft een laag debiteurenrisico door de samenwerking met BKR.

De weg naar het Keurmerk

Brand Compliance is hét onafhankelijke auditbureau dat de certificering voor het Keurmerk Private Lease begeleidt. Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk dient u zich eerst aan te melden bij Stichting Keurmerk Private Lease. Dit is om hen inzage te geven in de juridische structuur van uw bedrijf. Wanneer de stichting u als aspirant-deelnemer beschouwt start het certificeringstraject. Hierin doorloopt u eerst een zelfbeoordeling. Vervolgens vindt de audit plaats. Als uw organisatie voldoet aan de keurmerkeisen en u contributiegeld betaalt, ontvangt u een certificaat en het keurmerk. U mag dit vanaf de vermelde ingangsdatum gebruiken in al uw uitingen.

Informatie aanvragen