Deel uw tips met Brand Compliance

Brand Compliance informeert organisaties zo volledig mogelijk. Het uitgangspunt is om dit op heldere, proactieve en persoonlijke wijze te doen. Onze klanten weten daardoor vaak exact wat ze kunnen verwachten tijdens een audit. Vervolgens gaan onze auditoren aan de slag om bedrijven en organisaties te toetsen op de gestelde normen en afsprakenkaders. Daarbinnen streeft Brand Compliance altijd naar een maximale klanttevredenheid.

Elke vorm van feedback is welkom. Het team van Brand Compliance gebruikt waardevolle reacties namelijk om haar dienstverlening te verbeteren. Heeft u ervaring opgedaan met onze dienstverlening, deel deze dan zeker met ons. Wij nemen alle opmerkingen serieus en zullen kijken waar we, indien nodig, verbeteringen kunnen doorvoeren. Dus heeft u tips, wilt u een review schrijven of een klacht indienen? Laat het ons weten.

Schrijf een review over onze dienstverlening

We waarderen uw reviews enorm. U kunt uw review toevoegen via Google reviews >

We hebben ook Testimonials en Klantcases op onze website staan. Wilt u uw ervaring delen? Stuur dan een e-mail naar marketing@brandcompliance.com.

Deel uw tip

Elke tip ter verbetering is welkom! Is er bijvoorbeeld iets onduidelijk op onze website, ziet u mogelijkheden ter verbetering in onze dienstverlening of in het contact met onze organisatie? Informeer ons via onderstaand formulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Dien een klacht of beroep in

Brand Compliance heeft de intentie om haar dienstverlening altijd en voor iedereen goed uit te voeren. Op een professionele wijze, kloppend met de gestelde normen en afsprakenkaders. Maar bovenal ook op een proactieve, persoonlijke en prettige manier.

We vinden het zeer vervelend als u dit niet als zodanig ervaren heeft. Vertel ons wat uw klacht is, dan kunnen wij deze beoordelen en samen zoeken naar een oplossing.

Heeft u een klacht over één van onze klanten? Dien deze klacht dan in bij de betreffende organisatie volgens hun eigen klachtenreglement. Wanneer de door u ingediende klacht niet naar behoren wordt afgehandeld, pas dan is het mogelijk om Brand Compliance (als certificerende instelling die de organisatie beoordeeld heeft) te benaderen. Op dat moment starten wij onze klachtenprocedure voor u op.

Dien een klacht of beroep in via onderstaande procedure:

  • Vul het onderstaande formulier in en omschrijf zo concreet mogelijk wat de situatie is.
  • Brand Compliance behandelt elke klacht over haar organisatie en medewerkers conform haar klachtenprocedure.
  • Binnen 5 werkdagen na ontvangst wordt een schriftelijke ontvangstbevestiging aan de indiener gestuurd.
  • Het onderzoek van de klacht duurt maximaal 10 werkdagen.
  • De besluitvorming wordt schriftelijk aan u teruggekoppeld.

Klachtenformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.