Ben jij de afgelopen jaren werkzaam geweest in de IT sector en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Heb je zin om verschillende bedrijven te bezoeken en daar audits uit te voeren? Solliciteer dan op de functie voor Information Security Auditor.

Over Brand Compliance

Is een auditbureau/certificatie-instelling en specialist op het gebied van kwaliteit, informatiebeveiliging en privacy. We werken vanuit onze kantoren in Nederland en België voor onze internationale klanten. De gemiddelde leeftijd bij Brand Compliance is 34 jaar. Bij Brand Compliance kom je te werken in een jong team met gedreven professionals. Eigenschappen die bij het Brand Compliance team passen zijn persoonlijk, enthousiast, onafhankelijk en deskundig.

Over de functie

In verband met de verdere groei van onze audit- en certificatieactiviteiten op het gebied van informatiebeveiliging zijn wij op zoek naar specialisten uit het vakgebied die graag auditor willen worden. Als auditor toets je systematisch en onafhankelijk of organisaties werken conform de betreffende informatiebeveiligingsnormen. Dit doe je o.a. door documenten te controleren, interviews te houden en te observeren. Van je bevindingen stel je een rapportage op en deze bespreek je met de opdrachtgever.

Wat ga je doen?

 • Voorbereiden/plannen van de auditopdrachten;
 • Uitvoeren van audits op locatie, door middel van o.a. interviews en dossierbeoordelingen;
 • Auditrapportages opstellen;
 • Bespreken van auditrapportages met het management van de opdrachtgever;
 • Onderhouden van operationele contacten met de vertegenwoordiger van de opdrachtgever;
 • Voortgang rapporteren aan de Audit Manager.
 • Trainen van klanten, ontwikkelen van eigen normen en standaarden, etc.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een collega met:

 • Minimaal een afgeronde bachelor of master opleiding (bij voorkeur in de richting van IT of informatiebeveiliging);
 • Minimaal 4 jaar werkervaring in de IT, waarvan 2 jaar op het gebied van informatiebeveiliging;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Een zelfstandige houding en goede communicatieve vaardigheden;
 • Een doortastende, kritische, nauwkeurige en analytische blik;
 • Wanneer je over kennis beschikt van informatiemanagementsystemen en -maatregelen, zoals ISO 27001 is dit een pré.

Wat bieden we jou?

Brand Compliance is een sterk groeiende organisatie. Dit biedt veel mogelijkheden voor training en persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een dynamisch en informeel team. Een auto, laptop en telefoon van de zaak zijn standaard evenals een bovengemiddeld goed salaris. Je kunt naar eigen keuze internationaal worden ingezet. De functie betreft een flexibel dienstverband, waarbij het aantal te werken dagen in overleg wordt bepaald.

Pas je niet geheel in het geschetste profiel, maar wil je wel graag auditor worden? Bekijk dan de vacature voor kmo-portefeuille auditor of Compliance Auditor.

Past deze functie bij jou?

Stuur dan je sollicitatie (CV en korte motivatiebrief) naar Steven Weijdema (Audit Manager), info@brandcompliance.com, onder vermelding van ‘Information Security Auditor’.

We maken graag kennis!

Remko Cuijpers
Remko CuijpersInformation Security Auditor
“Brand Compliance is een mooie, groeiende organisatie met een diversiteit aan diensten en klanten, waardoor elke audit weer anders is.”