ISO 27001 certificering

Maak uw informatiebeveiliging aantoonbaar met de ISO 27001 certificering

ISO 27001 certificering2019-01-18T12:49:39+00:00

Informatiebeveiliging staat sterk in de belangstelling. Organisaties krijgen meer en meer te maken met vertrouwelijke en/of privacygevoelige gegevens. Het is essentieel dat deze informatie niet ‘op straat komt te liggen’. Maar hoe zorgt u als organisatie dat u hiervoor de juiste beheersmaatregelen treft? En hoe laat u aan klanten, leveranciers en andere belanghebbenden zien dat u deze maatregelen getroffen hebt? Een ISO 27001 certificering is hiervoor het middel bij uitstek.

ISO 27001 norm

De ISO 27001 norm is dé wereldwijde standaard voor informatiebeveiliging. De basis hiervoor is de implementatie van een informatiebeveiligingsmanagementsysteem. Hierin legt u o.a. vast welke beheers- en borgingsmaatregelen u heeft getroffen met betrekking tot informatiebeveiliging. Hierbij staat naast het technische aspect van informatiebeveiliging, vooral ook de rol van de mens centraal, zowel binnen als buiten de organisatie. Indien u het systeem opzet conform de ISO 27001 norm en de werking ervan laat toetsen en certificeren door een onafhankelijke partij, toont u op een eenvoudige, transparante en wereldwijd aanvaarde manier aan uw klanten aan dat de informatiebeveiliging op orde is binnen uw organisatie. Klanten kunnen dan dus met een gerust hart zaken met u doen. De ISO 27001 certificering is niet voor niets een veel voorkomende eis bij aanbestedingen.

ISO 27001 certificering

Wij voeren graag voor u de audits uit die nodig zijn om een ISO 27001 certificaat te behalen. Omdat elke organisatie uniek is, gaan wij graag met u in gesprek over uw uitgangspositie en inventariseren we welke stappen (wellicht) nog genomen moeten worden om klaar te zijn voor de certificering. Vervolgens maken wij een certificeringsvoorstel op maat voor u. De kosten voor een ISO 27001 certificering zijn van meerdere factoren afhankelijk, bijvoorbeeld de omvang en complexiteit van uw organisatie.

Brand Compliance voert voor diverse normen de audit uit die nodig is om certificering voor een norm te behalen. Kijk op deze pagina voor een actueel overzicht van de normen waarvoor wij momenteel zijn geaccrediteerd.

Stuur mij een offerte
Stuur mij een offerte

Contactformulier

Bart Versluijs
Bart Versluijs
Account Manager

GRATIS kennissessie: Waarom een AVG / GDPR certificering?

  • Wilt u de namen van de deelnemers invullen onderaan het formulier in het opmerkingen veld?