Christian en Steven

Er waait een frisse wind door de traditionele auditbranche.
Sinds 2004 zet Brand Compliance haar enthousiasme, kennis en vooruitstrevendheid in om organisaties op een heldere wijze te toetsen op gestelde normen en afsprakenkaders. Proactief en persoonlijk. Onze focus ligt op thema’s als kwaliteit, privacy, informatiebeveiliging en merknormen. Brand Compliance informeert organisaties optimaal zodat ze met vertrouwen aan hun audit beginnen en klaar zijn om de benodigde keurmerken en certificeringen te behalen.

Missie & Visie

Onze missie

Brand Compliance voert kwalitatief goede audits en certificeringen uit, die waar nodig geaccrediteerd zijn door de relevante toezichthouders. Onze klanten worden op een persoonlijke en proactieve manier geïnformeerd, voorbereid en getraind. Door het verkrijgen van de benodigde keurmerken en/of certificeringen behalen organisaties het gewenste niveau van betrouwbaarheid, professionaliteit en kwaliteit, zodat zij voor klanten en leveranciers uitstralen dat zij prettig zaken met hen kunnen en willen doen.

Onze visie

Brand Compliance streeft er naar om een Europese Conformiteit beoordelende instelling te zijn die internationaal erkend wordt om haar expertise en heldere, persoonlijke aanpak. Vanuit de gedachte om als organisatie voortdurend te blijven verbeteren, streeft Brand Compliance ernaar om haar dienstverlening voor klanten altijd te optimaliseren.

Kwaliteitsbeleid

Om invulling te geven aan onze missie en visie heeft auditbureau Brand Compliance een kwaliteitsbeleid uitgeschreven. Het kwaliteitsbeleid bevat de volgende drie thema’s:

Competente medewerkers

Onze medewerkers vormen het Human Capital van onze organisatie en zijn daarmee de belangrijkste kernwaarde. Het zorgdragen dat onze medewerkers competent zijn en blijven is van het grootste belang. Wij geven hieraan invulling door medewerkers continu te trainen, te scholen en te informeren.

Integriteit

Essentieel voor het zijn van een certificerende instelling is het vertrouwen. Het maatschappelijk verkeer mag vertrouwen op de certificaten die wij verstrekken aan onze gecertificeerde klanten. Naar klanten en medewerkers zijn wij transparant en betrouwbaar.

Communicatie

Wij onderscheiden ons door een goede communicatie met alle stakeholders. Richting medewerkers dragen we zorg voor het delen van het jaarplan en ontwikkelingen binnen de organisatie. Naar onze klanten hanteren we een persoonlijke aanpak en streven we naar een optimale informatievoorziening.