Onze missie

Brand Compliance voert kwalitatief goede audits en certificeringen uit, die waar mogelijk geaccrediteerd zijn door de relevante toezichthouders. Onze klanten worden op een persoonlijke en proactieve manier geïnformeerd, getraind en begeleid.
Door het verkrijgen van de benodigde keurmerken en/of certificeringen behalen organisaties het gewenste niveau van betrouwbaarheid, professionaliteit en kwaliteit. Zodat zij voor klanten en leveranciers uitstralen dat zij prettig zaken met hen kunnen en willen doen.

Onze visie

Brand Compliance streeft er naar om een Europese Conformiteit beoordelende instelling te zijn die internationaal erkend wordt om haar expertise en heldere, persoonlijke aanpak. Vanuit de gedachte om als organisatie voortdurend te blijven verbeteren, streeft Brand Compliance er naar haar dienstverlening voor haar klanten altijd te optimaliseren.

Brand Compliance wil bekend staan in de markt en bij haar klanten met de volgende kernwaarden:

De juiste dynamiek – Groots denken vanuit een Europese organisatie, klein blijven door dicht bij de klant te staan.

Menselijk en professioneel – Een team van blijvend competente professionals en bovenal gedreven mensen met ervaring in het vakgebied.

Energiek en meedenkend – Brand Compliance wil jullie organisatie eerst leren kennen. Proactief en persoonlijk. Vanuit daar bieden zij passende trainingen en certificeringen aan.

Eigenzinnig en verantwoordelijk – Vanuit een betrokken aanpak en heldere uitleg neemt Brand Compliance haar werkzaamheden voor klanten serieus.