Het ontstaan van Brand Compliance

In 2004 richtte Christian Oudenbroek met zijn toenmalige compagnon auditbureau Brand Compliance op. Gedreven door zijn enthousiasme en onuitputtelijke kennis op het gebied van normen, kwaliteitsmanagementsystemen en auditmethoden maakte hij een vliegende start. In het begin lag de focus met name op het uitvoeren van compliance opdrachten voor diverse (auto)merken. Hieruit is ook de naam ‘Brand Compliance’ ontstaan, al dekt dit nu niet helemaal meer de lading; momenteel voeren wij audits uit op een grote diversiteit aan normen en keurmerken. Christian vormt samen met Steven Weijdema (Audit Manager) en Baukje Versluijs (Marketing & Sales Manager) het management team.

Management Team Brand Compliance

Een team van professionals

Het team van auditbureau Brand Compliance bestaat, naast het management team, uit professionals die de verkoop, marketing, planning en uitvoering van de diensten voor hun rekening nemen. Ook werken we samen met ervaren partners. Samen maken wij van Brand Compliance dé expert op het gebied van audits en certificeringen. Hierbij stellen wij indien nodig samen met de opdrachtgever de normen en het auditprogramma op. We trainen de betrokkenen met betrekking tot de interpretatie van de normen en informeren hen over de benodigde voorbereidingen. Tenslotte voeren wij de audit op de normen uit en communiceren de uitkomsten in duidelijke rapportages en/of certificaten.

Een frisse, vlotte en persoonlijke aanpak

Gedurende het gehele traject staat persoonlijke en volledige aandacht bij ons voorop. U kunt er bij ons op rekenen dat er een competente auditor wordt ingezet met ruime ervaring en kennis van de branche. Wij zorgen dat alles zo vlot mogelijk verloopt. Bij al onze werkzaamheden lopen wij graag een stap harder voor onze klanten. Wij denken mee en nemen onze klanten werk uit handen. Omdat we vinden dat zij daar recht op hebben. Brand Compliance staat voor zichtbare betrouwbaarheid, levert kwaliteit en is professioneel, maar bovenal zijn wij een organisatie die streeft naar een frisse, vlotte en persoonlijke aanpak. Heeft u vragen, een probleem, opmerkingen of een klacht? Laat het ons weten.