Management Team Brand Compliance

Er waait een frisse wind door de traditionele auditbranche.
Sinds 2004 zet Brand Compliance haar enthousiasme, kennis en vooruitstrevendheid in om organisaties op een heldere wijze te toetsen op gestelde normen en afsprakenkaders. Proactief en persoonlijk. Met daarbij een focus op thema’s als kwaliteit, privacy, informatiebeveiliging en merknormen. Brand Compliance informeert organisaties optimaal zodat ze met vertrouwen aan hun audit beginnen en klaar zijn om de benodigde keurmerken en certificeringen te behalen. Hierdoor stralen organisaties het gewenste niveau van betrouwbaarheid, professionaliteit en kwaliteit uit zodat klanten en leveranciers prettig zaken met ze kunnen en willen doen.

Brand Compliance – Officiële certificerende instelling

Het team vol gedreven en ervaren professionals ontwikkelt en toetst normen en afsprakenkaders vanuit haar kantoren in Nederland, België en Zweden. Daarmee bedient Brand Compliance internationale klanten in uiteenlopende sectoren. Groots denken vanuit een Europese organisatie, klein blijven door dicht bij de klant te staan. Vanuit de aanpak om eerst een organisatie te leren kennen bieden wij passende trainingen en certificeringen aan. Brand Compliance begeleidt jullie stap voor stap door het auditproces. Helder en bekwaam.

Op zoek naar een onafhankelijk, bekwaam auditbureau die checkt of jullie organisatie aan de gestelde normen en afspraken voldoet? Of exact weten waar jullie bij een audit aan toe zijn? Dan is Brand Compliance de onbetwiste ‘go-to organization’.

Een frisse, vlotte en persoonlijke aanpak

Gedurende het gehele traject staat persoonlijke en volledige aandacht bij ons voorop. U kunt er bij ons op rekenen dat er een competente auditor wordt ingezet met ruime ervaring en kennis van de branche. Wij zorgen dat alles zo vlot mogelijk verloopt. Bij al onze werkzaamheden lopen wij graag een stap harder voor onze klanten. Wij denken mee en nemen onze klanten werk uit handen. Omdat we vinden dat zij daar recht op hebben. Brand Compliance staat voor zichtbare betrouwbaarheid, levert kwaliteit en is professioneel, maar bovenal zijn wij een organisatie die streeft naar een frisse, vlotte en persoonlijke aanpak. Heeft u vragen, een probleem, opmerkingen of een klacht? Laat het ons weten.